The Single Best Strategy To Use For Borduren en opdrukken in arnhem

Wiki Article

Damaris heeft voor mij een mooi borduursel gemaakt op mijn shirts. Heel mooi en strak gemaakt en snel werk geleverd. Super fijn!

Je hebt nog geen opdracht van me,maar jouw klantgerichtheid is er een waar velen een voorbeeld aan kunnen nemen!

Alweer erg tevreden about mijn geborduurde bedrijfslogo op mijn bedrijfskleding.Goed advies gegeven van de kleur van mijn symbol op de verschillende type blauwe kleur van de polo's. D & B Ontzettend bedankt!

Na een paar afspraken is het brand opgedrukt en ik ben heel erg tevreden. Experienced mij geen beter proces en resultaat voor kunnen stellen! Damaris is zeer kundig en vol inspiratie, bovendien is ze ook nog Tremendous vriendelijk en behulpzaam. Zeker een aanrader!

Deze methode is ideaal voor het aanbrengen van logo’s, namen of styles op various kledingstukken zoals polo’s, jassen en hoodies. Het grote voordeel van borduren is dat het resultaat bestand is tegen veelvuldig wassen en dragen, waardoor je lang kunt genieten van je gepersonaliseerde merchandise.

Het personaliseren van kleding met borduurwerk is een ambacht dat al eeuwenlang wordt beoefend. Tegenwoordig combineert deze techniek traditionele vaardigheden met moderne technologie. Bij het borduren van kleding wordt een ontwerp met naald en draad in de stof aangebracht, wat resulteert in een duurzame en hoogwaardige afwerking.

Super fijn dat er ook nog mensen / bedrijven zijn die gewoon op al je vragen een uitgebreid antwoord geven. Mijn complimenten! We gaan eens 5 producten laten testen satisfied borduren / bedrukken en ik zal de resultaten laten zien hier als het zo ver is.

Een zeer more info fijne samenwerking, waarin meedenken en snel & helder communiceren centraal staan. Damaris heeft vanaf het begin goed meegedacht around het bedrukken van onze kleding fulfilled emblem's.

Je hebt nog geen opdracht van me,maar jouw klantgerichtheid is er een waar velen een voorbeeld aan kunnen nemen!

Damaris werkt snel en goed. Ik was bezig achieved het maken van een cosplay uit een bepaalde match en heb de hoodie bij haar kunnen laten bedrukken.

I am seriously pleased about my buy! The printing was quick and of pretty premium quality, as well as the communication Together with the operator was very pleasurable. I unquestionably suggest this store!

Damaris denkt echt met je mee waardoor het resultaat echt een meerwaarde heeft (mede door gebruik van andere borduursteekjes). Echt maatwerk dus. Ik ben in ieder geval meer dan tevreden in excess of het resultaat.

Kies de juiste stof: Niet alle materialen zijn even geschikt voor borduren. Katoen, polyester en fleece werken above het algemeen goed.

Tremendous snelle service en word naar je wensen goed geluisterd. Ik ben blij fulfilled de shirts die ik besteld heb!

Report this wiki page